Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/fde.hu/html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/fde.hu/html/wp-includes/plugin.php on line 601
FDE | FDE Közgyűlés
FDE | FDE Közgyűlés
18467
single,single-post,postid-18467,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

FDE Közgyűlés

21 sze FDE Közgyűlés

Az idei Éves FDE Közgyűlést 2016. október 20-án, csütörtökön este 19:00-tól szervezzük meg, ahova sok szeretettel várjuk összes tagszervezetünk kijelölt delegáltjait valamint minden érdeklődő tagszervezeti tagot!

Csatlakozz az FDE csapatához, ahol rengeteg lehetőséged lesz, hogy kipróbáld magad vezetőként, hogy számtalan új embert ismerj meg a diákszervezeti életből és hogy rengeteg új tapasztalattal gazdagodj.

Ez az a hely, ahol teret kapsz ötleteid megvalósítására, valamint kapcsolatrendszered megalapozására (Magyarországon belül és külföldön is).

A jelentkezés folyamata:
Írj egy rövid motivációs levelet a board@fde.hu e-mail címre, amiben szerepeljenek a következők:

  • milyen diákszervezeti tapasztalattal rendelkezel?
  • miért szimpatikus számodra az FDE?
  • mely terület(ek) érdekel(nek) a legjobban? (pl.: koordinálás, pénzügy, marketing, vállalati kapcsolatok, külföldi kapcsolatok, rendezvényszervezés)

Az e-mailed beérkezése után személyesen fognak megkeresni, egy (Skype) beszélgetéssel, ahol minden kérdésedre válaszolnak.

Jelentkezési határidő: 2016. október 9.

Fontos, hogy az e-mail elküldésével még csak az érdeklődésedet fejezed ki az FDE felé, tehát nem jár semmi kötelezettséggel!