FDE | Rendezvényeink
10
page,page-id-10,page-parent,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Rendezvényeink

FDE PROGRAMNAPTÁR

ISMERD MEG, MILYEN PROGRAMOKKAL KÉSZÜLÜNK A TANÉVBEN

KÖZELGŐ RENDEZVÉNYEINK

Hamarosan újabb programokkal jelentkezünk.

KORÁBBI RENDEZVÉNYEINK

 

FDE Akadémia: Lépj előre – változások megélése és kezelése

Időpont: 2016. november 30. 18:00
Helyszín: H13 (1085 Budapest, Horánszky utca 13.)

Életünk tele van változással. Változik körülöttünk a világ, a környezetünk, a kapcsolataink, és olykor mi magunk is. Gyakran csak szemlélői vagyunk az eseményeknek, nincs igazán időnk és energiánk arra, hogy ezeket tudatosan is megvizsgáljuk.

Fontos döntéseknél, érzelmeink felszínre hozásánál sokat segít, ha hagyunk időt magunknak megélni ezeket az eseményeket.

A tréningen olyan modellt és módszereket mutatunk be neked, melyekkel könnyebben meg tudod lovagolni a változás hullámait. Egyéni és csoportos gyakorlatok segítségével megismerheted, hogyan kezeled a változásokat, és mik okozzák számodra a legnagyobb akadályt a továbblépés felé.

Tölts magaddal időt az elmélyüléshez. Hagyd magadban tudatosodni a dolgokat. Ismerj meg másokat, és kapcsolódj hozzájuk.

Trénereink: Szabó Bálint és Szamosi Rita.

Időpont: 2016. november 30. 18:00 – 21:00
Helyszín: H13 (Budapest, Horánszky u. 13, 1085)

A részvétel regisztrációhoz kötött: https://goo.gl/47nZS9

Facebook esemény

 
 

Be confident in a multicultural environment! – training

Időpont: 2016. november 16. 17:00
Helyszín: H13 (1085 Budapest, Horánszky utca 13.)

Intercultural communication offers the ability to understand diversity and deal across cultures, which is increasingly important, as the world gets smaller. Getting smaller doesn’t mean that cultural identities are fading away, it means having more and more contact with people who are culturally different.

If you study abroad, become member of an international organisation, attend international training events or apply for an internship in another country – you will definitely face the so-called „culture shock” during your stay. Being able to deal with cultural differences peacefully and with an open mind is going to be a survival issue – but we are here to help you!

During the training you can get a better understanding of other cultures and how culture affects communication and of your attitude when you meet someone different from you.

The training will be held in English, and anybody can apply with a confident (or almost confident :)) level of English knowledge.

Your trainers: Beáta Matuszka & Kata Mórocz

Register in 2 mins here: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7Ma_UUReY9j7tEiyUEtBe16SRYekFwlxWfo_SvNWQ4mvA6w/viewform?c=0&w=1

Facebook esemény

 
 

FDE Éves Közgyűlés

Időpont: 2016. november 09. 19:00
Helyszín: H13 (1085 Budapest, Horánszky utca 13.)

Szeretettel meghívunk Benneteket a Felsőoktatási Diákszervezetek Egyesületének Éves Közgyűlésére, melyet 2016. november 9-én 19:00 órai kezdettel tartunk.(pontos helyszínnel később jelentkezünk).

Mivel az egyesületnek új vezetőségre van szüksége a működéshez, a Közgyűlés előtt még lehet jelentkezni a vezetőségbe.
Ezt megtehetitek november 4. 23:59-ig a sarolta.csonka@fde.hu címen.

Facebook esemény

 
 

FDE Jövőalkotó Gyűlés

Időpont: 2016. október 20. 19:00
Helyszín: H13 (1085 Budapest, Horánszky utca 13.)

FDE Jövőalkotó Gyűlés

Gyertek el, hogy meghallgassátok a múlt eseményeit és formálhassátok a jövőbelieket! 😉

2016. október 20-án, csütörtökön este 19:00-tól szervezzük meg, ahova sok szeretettel várjuk összes tagszervezetünk kijelölt delegáltjait valamint minden érdeklődő tagszervezeti tagot!
További részletekért kövessétek ezt a folyamatosan frissülő eseményt!

Facebook esemény

 
 

Csatlakozz az FDE vezetőségéhez!

Időpont: 2016. szeptember 25. 13:00

— !!! Írj nekünk október 9-ig a board@fde.hu címre!!! —

Csatlakozz az FDE csapatához, ahol rengeteg lehetőséged lesz, hogy kipróbáld magad vezetőként, hogy számtalan új embert ismerj meg a diákszervezeti életből és hogy rengeteg új tapasztalattal gazdagodj.
Ez az a hely, ahol teret kapsz ötleteid megvalósítására, valamint kapcsolatrendszered megalapozására (Magyarországon belül és külföldön is).
Természetesen minden segítséget megadunk majd, tehát nem kell megijedni a feladattól, akkor sem, ha eddig nem sok személyes kapcsolatod volt az FDE-vel.

Egy olyan csapatot keresünk, akik közösen új színt hoznak az egyesület életébe, akik a feladatokat egymás közt a legcélravezetőbben felosztva dolgoznak majd a következő évben. Épp ezért úgy döntöttünk, hogy a szokásokkal ellentétben idén ne pozíciókra jelentkezzetek, hanem a board tagságra első körben!

A jelentkezés folyamata a következő:

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet és Te is sok potenciált látsz az FDE board tagságban, úgy arra kérünk, hogy írj egy rövid motivációs levelet a board@fde.hu címre, amiben szerepeljenek a következők:
– milyen diákszervezeti tapasztalattal rendelkezel?
– miért szimpatikus számodra az FDE?
– mely terület(ek) érdekel(nek) a legjobban? (pl.: koordinálás, pénzügy, marketing, vállalati kapcsolatok, külföldi kapcsolatok, rendezvényszervezés,…)

Röviddel e-mailed beérkezése után személyesen fogunk megkeresni, egy (Skype) beszélgetéssel, ahol minden kérdésedre válaszolunk, beszélgetünk arról, hogy mik is lesznek a feladatok az előttünk álló évben. Amennyiben valóban tetszik a dolog, akkor a hivatalos jelentkezés és választás részleteit is megbeszéljük!

Fontos, hogy az e-mail elküldésével még csak az érdeklődésedet fejezed ki felénk, tehát nem jár semmi kötelezettséggel! 😉

Tehát Október 9-ig várjuk sok szeretettel az FDE iránt érdeklődők leveleit a board@fde.hu címre!

Facebook esemény

 
 

FDE Akadémia: Padawan és Jedi mester, avagy a hatékony tudásátvétel és tudásátadás

Időpont: 2016. május 05. 18:00
Helyszín: H13 (1085 Budapest, Horánszky utca 13.)

Diákszervezetben, munkahelyen és számos más élethelyzetben is sokan szeretnénk ifjú padawanból Jedi mesterré válni. Ehhez azonban rengeteg feladatot és próbatételt kell kiállnunk, míg megszerezzük a tudást és tapasztalatot.

A tréningünk során többek között olyan eszközöket és módszertant fogunk megmutatni, amivel hatékonyabban fogjátok átadni illetve átvenni a tudást és a delegálandó feladatokat. Mint látni fogjátok, a tudásátadás sikerességéhez nagyban hozzájárul a két fél mentalitása, célja és motivációja is, így a módszertan mellett erről is szó fogunk ejteni.

Hozzátok ki a legtöbbet magatokból csütörtök esti tréningünkön, az Erő velünk lesz, gyertek el minél többen!

!!!!!!!!!!!! A részvétel regisztrációhoz kötött: https://goo.gl/xWZ5JO !!!!!!!!!!!!

Facebook esemény

 
 

FDE FUN – Koccintsunk arra, hogy diákszervezetezünk!

Időpont: 2016. április 23. 19:00
Helyszín: Sark 2 (1077 Budapest, Wesselényi Utca 21.)

Új program, hogy minél több tagszervezetet és tagot megismerhess!
2016. április 23-án megrendezésre kerül az első FDE FUN!
A program lényege, hogy jól érezzük magunkat, ismerkedjünk egymással és egymás szervezetével!
Várunk sok szeretettel mindenkit, aki ismeri az FDE-t és aki még nem, aki volt már rendezvényünkön és aki még nem, aki aktívan benne van a diákszervezeti életben és aki már alumni tagként tekint vissza azokra a szép évekre! 😉
Helyszínnel hamarosan jelentkezünk!

Facebook esemény

 
 

CEU – Campus Visit & CV writing Workshop

Időpont: 2016. április 07. 14:30
Helyszín: Central European University (1051 Budapest, Nador u. 9)

Register here: http://goo.gl/forms/oD5Z3HBbVf

Do you find it hard to grasp what skills you gain while volunteering in an NGO, being a member of a student organization or completing a summer internship?

Join us for a campus visit and workshop at CEU (www.ceu.edu) on April 7 2:30-5:00 p.m., unlock the inherent but often hidden value and potential in extracurricular activities, and learn about how CEU can enhance your career options.

During the workshop you will:

– Reflect on your skills and abilities and learn how to translate them to the job market
– Meet with Career Services Professionals
– Get CV building tips and learn how to present your best self to your future employer
– Learn how to study at CEU with a generous scholarship and explore the options of the CEU library

Make sure you bring your CV!

Facebook esemény

 
Szeretnél tájékozódni a korábbi rendezvényeinkről, akár több évre visszamenőleg?