Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/fde.hu/html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/fde.hu/html/wp-includes/plugin.php on line 601
FDE | FDE MIX
FDE | FDE MIX
60
page,page-id-60,page-child,parent-pageid-10,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

FDE MIX

A VEZETŐKÉPZŐ HÉTVÉGE! A JÖVŐ DIÁKSZERVEZETI VEZETŐINEK

HÁROM INTENZÍV TRÉNINGEKKEL TŰZDELT NAP, AMI JOBB VEZETŐT FARAG BELŐLED

MI IS PONTOSAN AZ FDE MIX?

A MIX (Magyar Ifjúsági Képzési Szeminárium) nagy hagyományra tekint vissza: 1990-től kezdve évente került megrendezésre lelkes diákszervezetek hozzájárulásával. A vezetőképző tábor egy hosszú hétvégébe sűríti mindazt, amiért az FDE létrejött: támogatni a tagszervezeteket a kapcsolatépítésben és a vezetői készségek fejlesztésében.

Az előző évek sikeréhez nagyban hozzájárult, hogy tagszervezeteink trénerei saját szervezeti tapasztalatokra alapozva állították össze a hétvégék programját, azonban még nagyobb jelentősége van annak, hogy hasonló érdeklődésű fiatalok gyűltek össze ezeken a hétvégéken, hogy aktuális, számukra fontos szervezeti kérdéseket vitassanak meg, ezáltal fejlesztve önmagukat is.

A MIX FŐKÉNT A KÖVETKEZŐ TÉMÁKKAL FOGLALKOZIK:

  • Leadership
  • Helyzetfüggő vezetés / válságmenedzsment
  • Motiváció és konfliktuskezelés
  • Projektmenedzsment
  • Facilitáció
  • Időgazdálkodás
  • Kommunikáció

FDE MIX

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK KORÁBBI RÉSZTVEVŐKTŐL

A korábbi részvevők véleményei jól mutatják, miért érdemes részt venni a háromnapos képzésen.

Élménybeszámoló a 2013 őszi MIX-ről

Egy hétvége keverve, nem rázva

November 29. és december 1. között került megrendezésre a Felsőoktatási Diákszervezetek Egyesületének MIX névre hallgató Vezetőképző Hétvégéje, mely a szervezet nagy hagyományokra visszatekintő vezetőképző tábora olyan fiataloknak, akik a saját szervezetükben vezetői pozíciót töltenek be, vagy szeretnék ezt elérni a közeljövőben. A MIX az ehhez szükséges készségek és tudás megszerzéséhez nyújt hatalmas segítséget, mindemellett lehetőséget biztosítva a szervezetek közötti tudáscserére. A mostani hétvégén 14 tagszervezet 24 tagja vett részt, és mint az egyik résztvevő, visszanézve elmondhatom, hogy minden elvárásunk és reményünk teljesült, hála a remek szervező- és trénercsapatnak.

Tovább....

Korábbi résztvevőink mondták

A hétvége során olyan új ismeretekkel és tudással gazdagodtam, ami a szervezetem számára és nekem személyesen is nagyon hasznos lehet. Ezen felül rengeteg érdekes diákszervezetekben munkálkodó embert ismertem meg, nagyon jó társaság alakult ki a MIX-en, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ha szeretnél egy inspiráló, remek hangulatú hétvégén részt venni, itt a helyed! Nemcsak társasági esemény, hanem hasznos ismereteket sajátíthatsz el, tanulhatsz mások példájából.
Sok hasznosítható, gyakorlati ismeretet szerezhetsz, ami a szervezetben alkalmazva hozzájárul annak jobbá tételéhez. Olyan embereket ismerhetsz meg, akiknek hasonló a szemléletük, mint Neked, hasonlóak a problémáik. Nagyon sokat tanulhatsz tőlük. Barátokat fogsz szerezni, rengeteget fogsz nevetni!

FDE MIX GALÉRIA (2013 ŐSZ)

November 29. és december 1. között került megrendezésre a Felsőoktatási Diákszervezetek Egyesületének MIX névre hallgató Vezetőképző Hétvégéje