Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/fde.hu/html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/fde.hu/html/wp-includes/plugin.php on line 601
FDE | FDE Szeminárium
FDE | FDE Szeminárium
66
page,page-id-66,page-child,parent-pageid-10,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

FDE Szeminárium

INGYENES ÉS NYITOTT KÉPZÉSÜNK

EGÉSZ NAPOS TRÉNING ÉS KÉPZÉS AZ FDE TRÉNEREK SZERVEZÉSÉBEN

MI IS PONTOSAN AZ FDE SZEMINÁRIUM?

Az FDE Szeminárium egy egész napos, ingyenes és nyitott képzés az FDE Trénereinek szervezésében, mely 2016. február 20-án, szombaton kerül megrendezésre a Budapesti Corvinus Egyetemen. Ezen az alkalmon két-két párhuzamos tréning keretében a résztvevők az “Y generációs készségeket” készségeiket fejleszthetik.

Ez egy tréning lesz, nem előadás – ne száraz elméleti anyagról és egész napos jegyzetelésről szól, hanem gyakorlatorientált megközelítésrről, játékos feladatokról és kötetlen légkörről. Diákszervezeti tapasztalat nem szükséges, így különösen ajánlott újonnan csatlakozottaknak vagy érdeklődő külsősöknek.

Az Y faktor – tréningek a jelenből

Időpont: 2016. február 20. szombat
Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem
Regisztráció: a kérdőív kitöltésével

Hogy mi az Y faktor? Készségek gyűjteménye, amely az 1980 után születettekben rejlik. Mi, az Y generáció, vagyunk azok, akik jelenleg a legrátermettebben tudnak választ adni a világot éppen jellemző kihívásokra.

Az FDE tagszerevezeteinek és minden egyetemistának szánjuk tréningnapunkat, ahol – ha egész nap velünk tartasz – akár 2 különböző, Y generációt érintő témában is elmélyedhetsz.

Tarts velünk február 20-án, szombaton, és fejlődj a következő témákban:
9:00-13:00 Hogyan tartsunk sikeres TED prezentációt?
9:00-13:00 Coach Y-ourself
14:00 – 18:00 Értékesíts és érvényesülj könnyedén
14:00 – 18:00 Legyél te is agilis – Agilis projektmenedzsment a mindennapokban

Hogyan tartsunk sikeres TED prezentációt?

Trénerek: Matuszka Beáta és Szabó Bálint

Voltál már úgy, hogy egy tíz perces TED videó nagyobb benyomást tett rád, mint egy teljes nap az egyetemen? Négy órás gyakorlatorientált tréningünk keretében megmutatjuk, hogyan készülnek fel beszédükre a profik. Vond magadra a figyelmet, ragadd meg a pillanatot, és nyűgözd le a közönséged!

Coach Y-ourself

Trénerek: Komáromi Zsófia és Pável Luca

Csináld, amit szeretsz, és szeresd, amit csinálsz. Látszólag egyszerű tanács, de sok önismeretre és még több bátorságra van szükség ahhoz, hogy meg tudjuk fogadni. Tréningünkön a coaching és a self-coaching eszköztárával segítünk Neked elindulni az úton missziód és szenvedélyed megtalálásához.

Értékesíts és érvényesülj könnyedén

Trénerek: Takács Ádám és Tóth Bálint

Képesek lehetünk érvényesülni és értékesíteni a nap minden percében, könnyedén és őszintén?
A velünk tölött 4 órában valós üzleti és személyes sztorikon és elképesztően hatékony, interaktív gyakorlatokon keresztül kapsz majd választ a fenti kérdésre.
Nyitottságot, pozitivitást és tettrekészséget hozz magaddal útravalónak!

Legyél te is agilis – Agilis projektmenedzsment a mindennapokban

Trénerek: Csontos Tímea és Lakner Tamás

Az Élet projektek sora. Vállalkozás indítása, táborszervezés, lakásfelújítás, szoftverfejlesztés, magánéletünk kisebb-nagyobb eseményei – a projektmenedzsment hasznos módszertan, bármilyen feladat megoldásáról is van szó. Az „agilis” pedig új megközelítést ad, ami illeszkedik az Y generáció kihívásaihoz. Az alapokról indulunk, és kiderítjük, hogy miért és hogyan lehet bármilyen területen alkalmazni a leginkább az szoftverfejlesztésben elterjedt, 21. századi módszertant.

Ismerd meg trénereinket!

A részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet február 13-ig ide kattintva tehetsz meg.

A részvétel díjmentes, önkéntes alapon az FDE tevékenysége támogatható lesz a helyszínen.
A rendezvényt az Effemine – egyesület a fiatal nőkért diákszervezet kiemelten támogatja.