Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/fde.hu/html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/fde.hu/html/wp-includes/plugin.php on line 601
FDE | FDE Tagszervezeti Nap
FDE | FDE Tagszervezeti Nap
1322
page,page-id-1322,page-child,parent-pageid-10,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

FDE Tagszervezeti Nap

EGY NAP, AMI CSAK RÓLATOK SZÓL

Egész napos rendezvény diákszervezeti tagoknak, ismerkedéssel, értékes programokkal

MI IS PONTOSAN AZ FDE TAGSZERVEZETI NAP?

Szeretsz szervezni? Igazi kihívásra vágysz? Szívesen dolgoznál új emberekkel? Most figyelj!

2014 tavaszán merült fel először az ötlet, miszerint szeretnénk szervezni egy olyan egész napos rendezvényt, melyen lehetősége nyílik tagszervezeteink összes tagjának az ismerkedésre, különböző vetélkedőkön való részvételre, új ismeretek szerzésére és nem utolsó sorban egy hatalmas bulira. Még abban az évben meg is valósítottuk az eseményt: közel 70 fiatal töltötte a napot akkor a H13-ban. A tavalyi tapasztalatokat felhasználva, idén egy nagyobb volumenű rendezvény szervezése a cél.

TAGSZERVEZETI NAP BEHARANGOZÓ:

tsznap_form

A tavalyi siker után az FDE 2015-ben ismét Tagszervezeti Napot szervez, méghozzá nem is akármilyen helyszínen: a Google Ground-on vár mindenkit!

Időpont: 2015. április 18.
Helyszín: 1082 Budapest, Nagytemplom u. 30

Tervezett program
9:15 Megnyitó
9:30-11:00 Time management // FR tréning
11:30-13:00 Integráció // PR tréning
Közben délelőtt (10:00-12:00) zajlik a diákszervezetek közötti Lasertag verseny, fél órás sávokban. A nyeremény nem más, mint egy újabb Lasertag alkalom a nyertes diákszervezet részére.
14:00-15:30 FDE Talks első blokk
15:50-17:20 FDE Talks második blokk
17:20 – Lasertag eredményhirdetés, szakmai program zárása

18:00 – Koktél, sör és miegymás
22:00 – Napzáró buli

A részvétel ingyenes, de kérjük az érdeklődőket, hogy előre regisztráljanak:
http://goo.gl/forms/tkMsLOAwcx

Jelentkezési határidő: 2015. április 15. 20:00

facebook eseményben folyamatosan frissülnek az információk.

————————–

Részletek a programból

Mi az az FDE Talks?

A TED Talksról már biztos hallottál. Ennek a mintájára 15-20 perces, rövid, inspiráló előadásokat képzelj el, melyek igencsak aktuális téma körül forognak: vajon az a tudás, tapasztalat, amit valaki megszerez egy diákszervezetben, hogyan segíti majd őt a későbbiekben a munkahelyén?
Az előadók kilétéről nemsokára többet is elárulunk majd.

Training Bites – Kóstolj bele a tréningekbe!
Time Management – Hatékonyság 200%-on
Pörög az élet a diákszervezetedben? Azt sem tudod, hol áll a fejed? Tudunk adni néhány tippet, hogy tarthasd a tempót, ne készülj ki, és a végén még a vizsgák is meglegyenek. Gyere el, és megtudhatod, mit jelent a hatékonyság 200%-on!

Fund Raising – Legyen a személyes sikered a szervezeted sikere!
Bátraké a szerencse! Bátornak és elszántnak kell lennünk ahhoz, ha támogatókat, vállalati partnereket akarunk magunk mellé állítani egy program megvalósulásához, vagy szervezetünk eredményes működéséhez.
Lépj ki a komfortzónádból és próbáld ki magad olyan szituációkban, amik segíthetnek jobb salesessé válni diákszervezeted FR csapatában. Legyen a személyes sikered a szervezeted sikere!
Integration – A toborzás utáni első lépések
Mikor új tagok érkeznek a szervezetbe, egyik legfontosabb feladatunk, hogy segítsük beilleszkedésüket, integrációjukat. Hogyan fogjunk ehhez hozzá, milyen lehetőségeink vannak? A session alatt ezeket a módszereket fogjuk röviden áttekinteni.
Public Relations – Közösségi média és content marketing
Biztosak vagyunk benne, hogy minden diákszervezet felfedezte már a közösségi médiában rejlő lehetőségeket. De hogyan lesz egy követőből tag? És hogyan támogatja a brandépítést a tartalommarketing? A tréning során ezeket és ezekhez hasonló témákat járunk körül, annak érdekében, hogy kreatív megoldásokat találjunk, amiket diák vagy ifjúsági szervezetetekben alkalmazhattok.

A 2014-ES TAGSZERVEZETI NAP BEHARANGOZÓ:

Az FDE (Felsőoktatási Diákszervezetek Egyesülete) – Tagszervezeti Napot hirdet!

Időpont: 2014. április 25. (péntek) 10:00-17:00 /Kapunyitás: 9:30/

Helyszín:
H13 Diákközpont (1085 Budapest, Horánszky utca 13.)

A PROGRAMRÓL:

Tréningek, 4 másfél órás workshop:

10:15-11:45 Üzleti etikett
10:15-11:45 Time management
12:15-13:45 Frissdiplomás.hu: Tudatos karrierépítés 10 lépése
12:15-13:45 BCA: Csapatmunka & kommunikáció

FDE Talks: “Sikeresen a diákszervezetben, sikeresen a munkában!”

Délután (14.00-17.00) 20 perces inspiráló előadásokat hallhattok a témában mind vállalati oldalról (PwC, Bridge Budapest, Frissdiplomas.hu), mind “startuperektől” (UniBreeze), tapasztalt diákszervezetesektől.

Diákszervezeti standolás:

Tagszervezeteink 10 és 2 óra között standoknál fognak bemutatkozni az érdeklődőknek, mesélni tevékenységükről. Emellett kaphattok hasznos tippeket többek közt a környezettudatos rendezvényszervezéshez is (Sziráky Flóra – BME Egyetemi Zöld Kör).

Vetélkedő:

5 fős csapatokba fogjuk beosztani a jelentkezőket, akik érdekes, vicces feladatok megoldása közben ismerkedhetnek meg, válhatnak egy csapattá. A feladatokat reggel fogjátok megkapni és a rendezvény folyamán kell megoldanotok, délután 2-ig. Tehát foglalkozhattok vele a standok közt járkálva, a workshopok szünetében; amikor kedvetek van. A nyertes csapat természetesen jutalomban részesül!

A facebook eseményt folyamatosan frissítjük a trénerek és az előadók bemutatkozásaival, valamint kiderül, melyik szervezetek jelennek meg standdal!

https://www.facebook.com/events/277531845748032

Mindenkit várunk szeretettel, hiszen a program színvonalának emelése a Ti kezetekben van!

fde_tsznap_logo