Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/fde.hu/html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/fde.hu/html/wp-includes/plugin.php on line 601
FDE | BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium
FDE | BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium
17347
page,page-id-17347,page-child,parent-pageid-8,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium

bme_szentgyorgyi

A BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium a Műegyetem Vegyészmérnöki és Biomérnöki Karának diákszervezete. Szakkollégiumunk a kar oktatási tevékenységét mintegy kiegészítve a hallgatók szakmai fejlődését segíti az egyetem terheit nehezen viselő diákok felzárkóztatásával, valamint érdekes, a hallgatók látókörét szélesítő előadások szervezésével. A tartalmas kikapcsolódásra pedig kulturális programjaink szolgálnak.

Programszervező munkacsoportunk előadások, vitaestek, konferenciák, illetve egyéb szakmai programok szervezésével, a tudományos rendezvényekről történő tájékoztatással, labor- gyár- és reaktorlátogatásokkal, valamint tanulmányi versenyekkel segíti a tudomány népszerűsítését. Kulturális programok szervezésével pedig a kellemes kikapcsolódást biztosítja.

Közösségi munkacsoportunk a közösségünk építése mellett belső programokat, illetve továbbképzéseket tesz elérhetővé a Szakkollégisták számára.

A Gazdasági és Jogi munkacsoport képviseli a Szakkollégiumot a Hatóságok felé, emellett nagy felelősséggel intézi pénzügyeinket.

Az Oktatási és kapcsolatok munkacsoport a Kar arra rászoruló hallgatóinak felzárkóztatásával, oktatási segédanyagok készítésével vesz részt a Kar oktatásában. Koordinálja a tutor-rendszert. A munkacsoport feladata még a kapcsolattartás más szervezetekkel, illetve a Szakkollégium programjainak hirdetése plakátok, illetve a honlap segítségével.

Weboldal: http://www.szasz.ch.bme.hu