Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/fde.hu/html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/fde.hu/html/wp-includes/plugin.php on line 601
FDE | Corvinus Geek Club
FDE | Corvinus Geek Club
16851
page,page-id-16851,page-child,parent-pageid-8,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Corvinus Geek Club

c_geekclub

A Corvinus Geek Club-ot 4 fiatal hallgató alapította, akik gazdaságinformatikát tanultak a Budapesti Corvinus Egyetemen, és fejleszteni akarták az egyetemi oktatás színvonalát.

Célunk segíteni a diákszervezeteket, és szakkollégiumokat, az informatika világában szerzett tudásunkkal, és tapasztalatunkkal.

Tevékenységeink:

Oktatás
Szervezetünk legfontosabb célkitűzése az olyan oktatás, képzés biztosítása felsőoktatási hallgatók számára (elsősorban a Corvinus egyetem hallgatóinak), amelyek elősegítik a fiatalok versenyképességét a mai világban.

A versenyképesség alapfeltétele lett a folyamatos fejlődés, haladás, innováció. Kevésnek bizonyul az egyszer már megszerzett tudás, elkerülhetetlenné válik az állandó, egész életen át tartó tanulás

Online Marketing
A weben jelen lenni ma már nemcsak lehetőség, hanem a mindennapi üzleti tevékenység része. A kommunikáció mikéntje erősen befolyásolja sikerességet is! A Corvinus Geek Club csapata segít Önnek, hogy minél hatékonyabban használja az internetes eszközöket, valóban ott és úgy tudjon kommunikálni, ahogy az előnyös a cége számára.

IT Tanácsadás
A szervezetek számára fontos olyan informatikai megoldások használata, amelyek növelik a szervezet hatékonyságát, eredményességét. Ehhez mindenképp szükséges olyan külső informatikai tanácsadó bevonása, aki külső szemlélőként tudatos tervezéssel, és annak megvalósításával, biztosíthatja megfelelő eredmények elérését.

Fejlesztés
Vállaljuk egyedi szoftverek, weboldalak megtervezését és lefejlesztését, amelyek segítségével szervezete hatékonyságát növelheti, üzletmenetét egyszerűsítheti.

Bővebb információért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Weboldal címe: http://geekclub.hu