Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/fde.hu/html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/fde.hu/html/wp-includes/plugin.php on line 601
FDE | EVK Szakkollégium
FDE | EVK Szakkollégium
338
page,page-id-338,page-child,parent-pageid-8,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

EVK Szakkollégium

logo-evk

Az EVK Szakkollégium 1990 óta a Budapesti Corvinus Egyetem diákszervezete, a Kinizsi Kollégiumban található. Sokszínűségünket a G,T és K kar szakjairól érkező tagok biztosítják, az évfolyamok közötti folyamatosságot pedig a szemlélet és az összetartó közösség jelenti.

Legfőbb célunknak azt tűztük ki, hogy diplománknak minél nagyobb legyen az értéke, ezért a személytelen és tömény egyetemi oktatást igyekszünk használhatóbbá tenni, megalakulásunktól kezdve a gyakorlatorientáltságra helyeztük a hangsúlyt.
Erre a legjobb példa talán a Business Projekt, amikor a legjelentősebb hazai vállalatok valós problémáit oldjuk meg az adott céggel együttműködve, vagy amikor a vezetőikkel tárgyalunk az ország legnagyobb esettanulmány megoldó versenyének szervezése kapcsán.
A programok szervezését és a Szakkollégium vezetését az aktív tagság végzi, így lehetőségünk nyílik arra, hogy már egyetemi éveink alatt kipróbálhassuk magunkat vezetőkként.

Az EVK Szakkollégium egyfajta garancia, hogy együtt jól érezzük magunkat. Egy olyan közösség, ahol hasznos tanulni és életre szóló barátságok jönnek létre.
Egy hely, ahol megvalósíthatjuk önmagunkat és a céljainkat.

Elérhetőségeink:

www.evk.hu
www.facebook.com/evkszakkollegium
evk@evk.hu
1092 Budapest, Kinizsi u. 2-6.