Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/fde.hu/html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/fde.hu/html/wp-includes/plugin.php on line 601
FDE | Liska Tibor Szakkollégium
FDE | Liska Tibor Szakkollégium
341
page,page-id-341,page-child,parent-pageid-8,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Liska Tibor Szakkollégium

logo-liskatibor

A Liska Tibor Szakkollégium a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának (BME GTK) hallgatói által 2007-ben létrehozott szakkollégium.

A Szakkollégium célja, hogy a BME GTK hallgatói számára az egyetemi oktatást kiegészítő, magas színvonalú képzést nyújtson, s tagjainak tartalmas közösségi életet biztosítson. A Szakkollégium által szervezett programok két fő vonulatát a szakmai és a közösségi programok jelentik.

A szakmai programok nagyon változatosan épülnek fel, mind témájukat, mind a potenciális résztvevői létszámot tekintve. A szakmai kiválóság mellett cél, hogy a tagok olyan közösséget alkossanak, ahol élményt jelent a közös célokért folytatott munka, és azt sokszor játék, kikapcsolódás, művelődés követi.

A Szakkollégium két legnagyobb szabású projektje a LisKaLand, illetve a Gazdasági és Menedzsment Szakmai Hetek. A LisKaLand egy nyolcnapos tábor, ahol a részvevők Liska Tibor gazdaságmechanikai modelljének, az ökonosztátnak a táborra szabott, továbbfejlesztett szabályai szerint élnek, gyakorlatilag egy kísérletben vesznek részt úgy, hogy közben egy fesztiválon érzik magukat.

A Liska Tibor Szakkollégium alapításának ötlete és igénye a BME GTK-n a 2005 óta megrendezett Szakmai Hetek szervezői csapatában fogalmazódott meg. Így szinte természetes, hogy a szakkollégium életében kiemelkedő jelentősége van ennek a rendezvénysorozatnak.

Elérhetőségek:

Cím: 1117 Budapest, Dombóvári út 3.
Honlap: www.ltsz.hu
E-mail cím: info@ltsz.hu