Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/fde.hu/html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/fde.hu/html/wp-includes/plugin.php on line 601
FDE | Magyar Orvostanhallgatók Egyesülete
FDE | Magyar Orvostanhallgatók Egyesülete
111
page,page-id-111,page-child,parent-pageid-8,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Magyar Orvostanhallgatók Egyesülete

logo-boe

BEMUTATKOZÁS

A Magyar Orvostanhallgatók Egyesülete (MOE) 1983-ban alakult, non-profit, közhasznú, nem politikai egyesület. Az Orvostanhallgató Szervezetek Nemzetközi Szövetségének (IFMSA), mely a tevékenységét az Egészségügyi Világszervezet (WHO) partnereként fejti ki, teljes jogú tagja. A Magyar Orvostanhallgatók Egyesülete debreceni székhelyü önálló jogi személy. A MOE tevékenysége aktív tagjain kívül érinti az orvostanhallgatók teljes körét, az általános- és középiskolai diákokat; programjaiban minden érdeklödö részt vehet. Az Egyesületnek az ország valamennyi graduális orvosképzést nyújtó egyetemén (Budapest, Debrecen, Pécs, Szeged) van Helyi Bizottsága.

CÉLOK

1. Hozzájárulni széles látókörű, modern szemléletű, már a pályájuk kezdetén értékes hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező orvosok képzéséhez, a magyar tudomány és egészségügyi ellátás színvonalának emelése érdekében.

2. Szoros kapcsolatot kiépíteni az elmélet és a gyakorlat között, különös tekintettel az alapellátás és a megelőzés területére.

3. Az országban folyó prevenciós munkákban az orvostanhallgatók részvételének növelése.

4. Tevékenyen részt venni mind szélesebb körű nemzetközi együttmöködés kialakításában.

5. Támogatni, ösztönözni az orvostanhallgatók nyelvismeretének bővülését és lehetőséget biztosítani a nyelvek gyakorlására, hangsúlyozottan szakmai témákban, hazai és nemzetközi fórumokon.

6. Lehetőséget biztosítani az alap- és klinikai kutatással foglalkozó hallgatók tudományos tapasztalatcseréjére, hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

7. Szakmai téren tagjainak képviseletét ellátni.

ELÉRHETŐSÉGEK

Cím: 4004 Debrecen, Móricz Zs. krt. 22.
Telefon: +36-52-418-192
Honlap: http://www.humsirc.hu/