Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/fde.hu/html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/fde.hu/html/wp-includes/plugin.php on line 601
FDE | Nemzetközi Gazdálkodás Klub
FDE | Nemzetközi Gazdálkodás Klub
17973
page,page-id-17973,page-child,parent-pageid-8,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Nemzetközi Gazdálkodás Klub

logo_ng_klub

A Nemzetközi Gazdálkodás Klub a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Gazdálkodási Kutatóközpontjához kapcsolódva működik, 2013 óta hivatalosan Diákkör formában. Tagjaink a nemzetközi gazdálkodás szakon magyarul és angolul tanuló hallgatók, de emellett a már végzett tanulókkal is jó kapcsolatot ápolunk. Egyesületünk angol neve: International Business Club.

Célunk, hogy a nemzetközi gazdálkodás szak diákjainak a szakmai fejlődését egyetemi kereteken kívül elősegítsük, és a szakon tanuló évfolyamok közösségét is erősítsük. Céljainkból és motivációnkból fakad a mottónk is: „Tapasztalat. Kapcsolat. Élmény.”

A szakmai fejlődés megvalósítása két síkon történik. Egyrészt soft skill modulokkal mozdítjuk elő a szakon tanuló diákok készségfejlesztését, másrészt aktuális és érdekes gazdasági témákkal foglalkozó, általunk szervezett külön előadásainkon veszünk részt, melyeken elismert szakemberek vezetnek be minket az éppen tárgyalt kérdéskörbe. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a minőségi képzés biztosítására, így erősen törekszünk arra, hogy előadóink a kutatási-, és szakterületükről érkezzenek.

A 2013/2014-es tanév során a következő szakemberek látogattak el hozzánk, egy-egy szakmai program keretében: dr. Bod Péter Ákos, dr. Chikán Attila, dr. Király Júlia, Pozsár Zoltán (IMF/Fed), Valentinyi Zoltán (HAVI Logistics – vezérigazgató), Kovács László vállalati tréner, David Bishop menedzser és Szántó Péter médiafejlesztési szakember.

Jövőbeli programjainkra visszaigazoltak: Gerendai Károly, Széni Zoltán (Ernst & Young HR-vezető), Wolf Gábor (Marketingcommando) és Aftab Ahmed (Citibank).

A különböző évfolyamok közötti baráti és szakmai kapcsolatok kialakulásának lendületes közösségi programjaink biztosítanak keretet. Ezzel, a Corvinuson egyedülálló módon, törekszünk a szaktársainkat összetartásra ösztönözni!

Továbbá, a képzésünket is népszerűsítjük, legfőképpen a gimnazisták felvételi időszakában, másrészt pedig a már felvett hallgatókat integráljuk, és igény esetén a Kutatóközpont munkájába is bevonjuk őket.

Weboldal: http://www.uni-corvinus.hu/index.php?id=24933

Facebook: https://www.facebook.com/ngklub